06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

Balance Drops hidegen sajtolt olajkeverék spray

Balance Drops hidegen sajtolt olajkeverék spray

4 490 Ft

Kiváló minőségű hidegen sajtolt olajkeverék – gazdag többszörösen telítetlen és esszenciális zsírsavakban (pl. Omega 3, 9), antioxidánsokban, melyek jótékonyan hatnak az immunrendszerre, a vázrendszerre és a kültakaróra

Kiszerelés: 200 ml

Grapoila Animeal  Balance Drops kiváló minőségű hidegen sajtolt olajkeverék.

Máriatövismagolaj, tökmagolaj, feketeköménymag-olaj optimális elegye. Egy hatékony segítség az eledelek nedvesítésére és a szervezet további támogatására. Csak fúj rá 1-2 nyomásnyit az eledelre 100 grammonként és biztosan tapad a Humac® por!

A hidegen sajtolt olajak gazdagok többszörösen telítetlen és esszenciális zsírsavakban (pl. Omega 3, 9), antioxidánsokban, melyek jótékonyan hatnak az immunrendszerre, a vázrendszerre és a kültakaróra.

A máriatövismag-olaj és a tökmagolaj gazdagok antioxidáns összetevőkben, melyek hozzájárulhatnak a szervezet kiegyensúlyozott működéséhez, vitalitásának megőrzéséhez.

A feketeköménymag-olaj az immunrendszer támogatója, antibakteriás, antiallergén, daganatellenes hatású lehet.

A termék használata segíti a HUMAC NATUR AFM por használatát.

Összetevők: hidegen sajtolt máriatövismagolaj, tökmagolaj, feketeköménymag-olaj
Tápértékadatok / 100 g keverék Nyersolajok és -zsírok 99,87 g melyből telített zsírsavak 17,91 g egyszeresen telítetlen zsírsavak 26,79 g többszörösen telítetlen zsírsavak 53,3 g Nyersfehérje <0,2 g Nyersrost <0,2 g Nyershamu <0,2 g

Használat: Csak fújd rá az eledelre 100 grammonként 1-2 fúvást és már fogyasztható is. A szárazeledel esetében jobban tapad rá a Humac® por!
Adagolás: Keverjen a szokásos napi ételhez 100 grammonként 1-2 fújásnyit (kb 1 ml) vagy 2 kávéskanálnyi (kb 3 ml) olajat 10 testsúly kg-ként. 10 kg-nál kisebb testsúly esetén adjon pár cseppet. Az olaj hatással lehet az emésztésre és a széklet állapotára. Kellemetlen tünetek esetén csökkentse az adagot!

 

További információk

Tömeg0.2 kg
Állatfaj

Kutya, Macska

Tulajdonság

Allergia/bőrbetegségek, Immunerősítő