06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

HUMAC® MIST spray

HUMAC® MIST spray

8 490 Ft

Bőrbarát összetételének köszönhetően kiválóan alkalmas érzékeny, irritált, viszkető bőr ápolására, regenerálására (sebek, kiütések, kivakart területek, tappancsok közötti allergiás tünetek, gombásodás kezelésére)

Kiszerelés: 100 ml

A gyengéd, mégis hatékony HUMAC® Mist spray varázsa a gyulladáscsökkentő és antibakteriális összetevők tökéletesítésében rejlik. Ez a spray a fertőzést, a baktériumokat és az irritációt célozza meg, így villámgyors segítséget nyújt kedvenced vakarózására, allergiás kiütésekre.

Minőségi anyagokból összeállított készítmény HUMAC-al. Elsősorban a pikkelyező, kiszáradt, allergiás bőrfelületeken használható. A bőr táplálásán és a bőr saját védekező rendszerének erősítéseként, már az első,- második kezelés alkalmával tapasztalható javulás, csökkenhet az inger a vakaródzásra. Gyógyszeres bőrkezeléseknél is jól használható kiegészítő terápiaként.

Javallat: A termék bőrbarát összetételének köszönhetően kiválóan alkalmas érzékeny, irritált, viszkető bőr ápolására, regenerálására. A termékben lévő természetes összetevők és a huminsav ápolják az irritált bőrt és bőrkondicionáló hatásúak. Az irritált, sérült bőr regenerálására szolgál.

A termék használata mellet belsőleg HUMAC NATUR AFM együttes használata javasolt.

Összetevők: AQUA, POLYSORBATE 80, HUMAC® NATUR AFM LIQUID, PANTHENOL, GLYCINE SOYA OIL, TOCOPHEROL, BENZYL ALCOHOL, GLYCERIN, BENZOIC ACID, SORBIC ACID, LACTIC ACID

Alkalmazás: Alkalmazás előtt fel kell rázni. Fújja HUMAC® Mist-et az állat bőrére, bundájára (1-2 fújás), majd finom mozdulatokkal dörzsölje bele. Szükség szerint, naponta többször is alkalmazható.

Figyelmeztetések: Nem használható az összetevőkkel szembeni ismert túlérzékenység esetén. Ügyelni kell rá, hogy a termék ne kerüljön az állat szemébe, fülébe vagy szájába. Szembe kerülés esetén bő alaposan ki kell öblíteni. A termék csak előírás szerint, külsőleg használható.

Gyermekek előtt elzárva tartandó! Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra!

További információk

Tömeg0.1 kg
Állatfaj

Kutya, Macska

Tulajdonság

Allergia/bőrbetegségek