06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

Lábadozó cica/kutya csomag

Lábadozó cica/kutya csomag

15 670 Ft

Csomagban olcsóbb! Megtakarítás: 1938 Ft

Egy műtéti beavatkozás vagy egy betegség komoly megterhelést jelent az állatok szervezete számára. A  lábadozás időszakában gazdiként sokat segíthetsz neki – ezért állítottuk össze ezt a speciális csomagot!

Találsz benne egy speciális nedvestápot, mely kifejezetten a beteg állatok élettani igényeinek megfelelően lett összeállítva a lábadozás időszakára. Az étrend nagyon ízletes és könnyen emészthető, energiatartalma magas és nagy koncentrációban tartalmazza az alapvető tápanyagokat. Nagyon fontos tulajdonsága az ízletessége, hiszen még a legyengült, rossz étvágyú állatok is szívesen megeszik. Megnövelt cink- és arginintartalommal segít támogatni az immunrendszer működését és a sebgyógyulási folyamatot, a hozzáadott Omega-3 zsírsavak segítenek csökkenteni a nemkívánatos gyulladást, a megnövelt E-vitamin tartalom pedig antioxidánsként támogatja a felépülési folyamatot.

A csomag emellett tartalmaz Amino B-Plex szuszpenziót – ami a lábadozó vagy idült betegségek által legyengített, étvágytalan és gyenge betegeket látja el vitaminokkal és esszenciális aminosavakkal – továbbá immunerősítő pasztát mely immunglobulinokat és vitaminokat juttat a szervezetbe, ezáltal gyorsan hasznosítható energiát ad és erősíti az immunrendszert.

Csomag tartalma:

*a csomag fix, nem megbontható, de a termékek külön megrendelhetőek