06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

Pet-Phos Ca/P 1,3 tabletta

Pet-Phos Ca/P 1,3 tabletta

5 200 Ft

Kalciumtartalmú ízesített tabletta kutyák részére erős igénybevétel, növekedés, vemhesség vagy szoptatás időszakában.

Kiszerelés: 100 db

Pet Phos® Growth Ca/P=1,3 Dog ízesített tabletta egy kalciumtartalmú táplálékkiegészítő készítmény kutyák részére erős igénybevétel, növekedés, vemhesség vagy szoptatás időszakában.

Az A-, a D3- és a PP-vitamin, a kalcium, a foszfor, a magnézium, a jód és a mangán elengedhetetlenek a növekedéshez és a csontosodáshoz. A B-, PP- és a B5-vitamin, valamint a lizin az energiaháztartásban és a fehérjeszintézisben játszik szerepet.

Az arginin és a kolin támogatja  a májműködést  a növekedés  és a vemhesség  időszakában, valamint betegségből való lábadozás vagy fokozott igénybevétel során. Az A-vitamin, a biotin, a cink, a linolénsav a bőr és a szőr egészségéhez szükséges. A termékkel bevitt 1,3-es kalcium-foszfor arány biztosítja a növekedésben  levő kutyák kiegyensúlyozott ásványianyag ellátását, de megfelel a kifejlett kutyák ásványianyag igényeinek is.

Kiknek ajánljuk?

  • fiatal és idős kutyák,
  • vemhes és szoptató szukák,
  • rossz étvágyú vagy nem eléggé változatosan táplált,
  • nagy igénybevételnek kitett (vadász-, verseny- és életmentő kutyák) állatok számára

Összetétel:
Élesztő és hasonló termékek, dikalcium-foszfát, feldolgozott  állati fehérje (sertésmáj), magnézium-oxid, zsírsavak mono-, di- és trigliceridjei (sztearinsav  és palmitinsav).

Felhasználási útmutató:
Az  ízesített  tablettát  az  állatok  közvetlenül  is  szívesen  fogyasztják,  de eleségükbe  is bekeverhető. Javasolt napi adag: Kölyköknek 2 tabletta / 5 ttkg (gyári felnőttkutya-eledel), vemhes kutyáknak 1 tabletta (gyári felnőttkutya-eledel) vagy 2 tabletta (házi koszt) / 7 ttkg, szoptató anyakutyáknak 2 tabletta / 5 ttkg (gyári felnőttkutya- eledel), roborálás céljából kifejlett kutyáknak 1 tabletta / 10 ttkg. Javasolt havonta 7-14 napon át adni.

További információk

Állatfaj

Kutya

Tulajdonság

Csontok és ízületek

Termék típusa

Táplálékkiegészítő

Márka