06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

Specific CID-LF Digestive Support Low Fat száraz kutyaeledel

Specific CID-LF Digestive Support Low Fat száraz kutyaeledel

9 060 Ft

Teljes értékű diétás állateledel kutyáknak akut bélrendszeri felszívódási rendellenességek csökkentésére

Kiszerelés: 2 kg

Diétás száraztáp kutyáknak akut bélrendszeri felszívódási rendellenességek csökkentésére, rossz emésztés kiegyenlítése és exokrin hasnyálmirigy-elégtelenség esetén. Lipidanyagcsere támogatása hiperlipidémia esetén. Magas nátrium- és kálium tartalmu, könnyen emészthető, alacsony zsírtartalomú állateledel. Fedezi a szükséges tápanyagellátást, hogy hozzájáruljon a kutyák egészségéhez.

Miért válassza a CID-LF Digestive Support Low Fat tápot?

  • Kivételesen alacsony zsírtartalom a szárazanyag 7%-ánál – ezek a diéták alkalmassá teszik a hasnyálmirigy-gyulladás és a cholestasis mérsékelt és súlyos eseteinek kezelésére egyaránt.
  • A halból származó alacsony zsír és magas omega-3 szint segít csökkenteni a trigliceridszintet. A trigliceridek a vérzsírok egy fajtája, és ezek magas szintje a hasnyálmirigy-gyulladás és más állapotok lehetséges oka
  • Hipoallergén összetevőkből, hidrolizált lazacból és tápiókából készült diéta IBD-vel és táplálékallergiában szenvedő kutyák számára is alkalmas, valamint takarmányozásra olyan időszakokban, amikor csökkent a bélgát.
  • Hozzáadott szabad nukleotidokkal, amelyek támogatják az immunrendszer működését és a bélrendszer gyors helyreállítását, elősegítve a tápanyagok felszívódását és a teljes emésztési egészséghez való visszatérés gyorsaságát
  • Hozzáadott AuraGuarddal, amely támogatja a bélgát integritását és kiegyensúlyozott mikrobiomát

Összetétel:

tápióka (60%), rizsfehérje (11%), hidrolizált lazacfehérje, (8%), burgonyafehérje (2,6%), hidrolizáltállati fehérje (2,5%) . Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot és ízfokozót.

Ajánlott alkalmazási időszak:

Legfeljebb 12 hét, de krónikus hasnyálmirigy-elégtelenség esetén az egész élettartam folyamán alkalmazható.
Kezdetben legfeljebb 2 hónap hiperlipidémia esetén.

Felhasználás előtt vagy a felhasználási időszak meghosszabbítása előtt állatorvos véleményének kikérése javasolt. Alkalmazási útmutató: Adagolás a táblázat szerint. A napi mennyiség szükség szerint módosítható, hogy fenntartsa vagy elérje az ideális testsúlyt. A megadott mennyiség napi két vagy több étkezésre osztható. Víz mindig álljon rendelkezésre.

 

 

 

További információk

Tömeg 2 kg
Állapot

Beteg

Állatfaj

Kutya

Márka

Termék típusa

Száraztáp

Tulajdonság

Emésztési zavarok, Súlykontroll