06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

Specific FKW Kidney Support nedves macskaeledel

Akció!

Specific FKW Kidney Support nedves macskaeledel

2 650 Ft

Teljes értékű diétás pástétom felnőtt vesebeteg macskáknak

Kiszerelés: 7 x 100 g

A SPECIFIC™ FKW – Kidney Support célja, hogy tápláléktámogatást nyújtson csökkent szív-, vese- és/vagy májfunkciójú felnőtt macskák számára, és segítsen megelőzni a kalcium-oxalát, urát vagy cisztein kövek képződését. . A halból származó Omega 3 magas szintje, a csökkentett fehérje, valamint a gondosan kiegyensúlyozott vitaminok és ásványi anyagok támogatják a vérnyomást és csökkentik a vesék terhelését.

Miért válassza az FKW Kidney Support tápot?

  • Nagy mennyiségű halolajat tartalmaz a szívritmus és a vérnyomás támogatására – ez a veseműködést is támogatja.
  • A korlátozott foszfortartalom támogatja a normál vérnyomást és a veseműködést.
  • Alacsonyabb ásványianyag- és fehérjeszint a vese terhelésének csökkentése érdekében , magas biológiai értékű fehérjékkel kombinálva, csökkentett szint mellett is biztosítva az összes fehérjeszükségletet.
  • Az alacsonyabb fehérjetartalom, a hozzáadott kálium-citrát és a lúgos vizelet segít megelőzni a kalcium-oxalát, urát vagy cisztin kövek képződését.

Összetevők:

Sertéshús, tengeri halak húsa, tojás, szójaolaj, kukorica halolaj, porított cellulóz, nátriumklorid, kolin klorid, A, D3, E (α-tokoferol) vitamin, vasszulfát monohidrát, magnézium szulfát monohidrát, cinkszulfát monohidrát, niacinamid, kálcium pantotenát, kobalt bis (karbonát) monohidrát, rézszulfát monohidrát, B2, B1, B6, B12 vitamin biotin, folsav, nátriumszelenit.

 

További információk

Tömeg 0.7 kg
Állapot

Beteg

Állatfaj

Macska

Márka

Tulajdonság

Májbetegségek, Vesebetegségek

Termék típusa

Nedvestáp