06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

Trovet Hypoallergenic Cat Insect & Rice Diet száraz macskaeledel

Trovet Hypoallergenic Cat Insect & Rice Diet száraz macskaeledel

4 350 Ft-tól

Rovarfehérje alapú diétás eledel macskáknak táplálékérzékenység kezelésére

 

Kiszerelés: 0,5 kg, 3 kg

A TROVET HYPOALLERGENIC DIET tápok kizárólag egyféle fehérje és egyféle szénhidrát összetevőt tartalmaznak,  olyanokat, amelyek ritkán váltanak ki allergiás reakciót, ezért különösen alkalmasak táplálék allergiás és tápanyag érzékenységben szenvedő állatok táplálására. A hypoallergén tápok etetése során fokozatosan csökkennek az allergia által okozott  bőrtünetek és emésztési zavarok. Alkalmazásuk legalább 3-8 héten át történjék, de a tünetek megszűnése után élethossziglan  etethetők.

A TROVET Insect & Rice Diet a fekete katonalégy lárvájának felhasználásával készült. A lárvák magas fehérjetartalmuk és kedvező aminosav összetételük révén különösen alkalmasak kedvenceink tápanyag igényeinek kielégítésére. Mivel rendszertanilag igen távol állnak egymástól, a kutyákban és macskákban a rovarfehérjével szemben kialakuló táplálék érzékenység esélye minimális.

A rovarfehérjét tartalmazó tápok használatának további előnyei:
nem tartalmaznak génmódosított, vagy mesterséges alapanyagokat
– előállításukhoz nem kell semmilyen gerinces állatot elpusztítani,

egységnyi rovarfehérje előállítása sokkal kevésbé terheli a környezetet, mint pl amennyire egy szarvasmarha felnevelése és a belőle előállított   fehérjemennyiség,
– gyártásuk során minimális a környezet terhelése,  (víz felhasználás, helyigény, takarmány felhasználás)
– a lárvák kizárólag ellenőrzött minőségű növényi táplálékon növekednek, fejlődésükhöz sem hozamfokozókat, sem más vegyi anyagokat, antibiotikumokat, parazitaellenes készítményeket nem kell felhasználni.

A rovarfehérjét tartalmazó állateledeleket az emberi élelmiszegyártáshoz hasonlóan szigorú feltételek mellett, HACCP minőségbiztosítási rendszert alkalmazó gyárakban állítják elő!

Összetétel:  rovar fehérje(100% ) rizs, baromfi zsír, hidrolizált baromfi máj, kalcium-karbonát,  halolaj, vitaminok és ásványi anyagok, kálium-klorid, lenmag, kolin-klorid.

További információk

Tömeg N/A
Állapot

Beteg

Állatfaj

Macska

Termék típusa

Száraztáp

Tulajdonság

Allergia/bőrbetegségek

Márka