06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

Unionbio Dental Clean Cat – fogápoló spray macskáknak

Unionbio Dental Clean Cat – fogápoló spray macskáknak

4 900 Ft

A Dental Clean Cat egy növényi kivonatokkal készült természetes fogápoló készítmény macskák számára

Csökkenti a lepedék és a fogkő képződését. A menta és a zsálya jelenléte tisztító és fehérítő hatást biztosít. Hasznos a rossz lehelet leküzdésére. Kiegészítő kezelésként használható fogínygyulladás, szájgyulladás, afták és szájüregi fekélyek esetén. Könnyen alkalmazható.

A macskák esetében főleg az életkoruk előrehaladtával egyre komolyabb problémát jelent a fogkövesedés, és a dentális plakkok kialakulása. Az ilyen jellegű plakkok ideális körülményeket is teremthetnek a gyulladáskeltő mikroorganizmusoknak, aminek fogínygyulladás és más egyéb egészségügyi bántalom lehet a következménye. A fogkövesedés problémája azokat a cicákat érinti leginkább, amelyek főként csak nedves tápot hajlandók elfogyasztani, és csak nagy ritkán rágcsálnak el egy kevés száraz eleséget.

Alkalmazás: Permetezze a terméket naponta 1-2 alkalommal az ínyre, vagy cseppentsen néhány cseppet az állat szájába. Nincs szükség ecsetelésre vagy öblítésre. Előnyös a készítményt tű nélküli fecskendővel felszívni, és néhány cseppet az állat szájába csepegtetni.

Tárolása:
10–20°C hőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó. Használat után gondosan vissza kell zárni.
Gyermekek elől elzárva tartandó! Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra!

Kiszerelés: 50 ml

További információk

Tömeg 0.05 kg
Tulajdonság

Fogápolás