06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

Unionbio Dental Clean Dog – fogápoló spray kutyáknak

Unionbio Dental Clean Dog – fogápoló spray kutyáknak

4 900 Ft

A Dental Clean Cat egy növényi kivonatokkal készült természetes fogápoló készítmény kutyák számára

Csökkenti a lepedék és a fogkő képződését. A menta és a zsálya jelenléte tisztító és fehérítő tulajdonságokat biztosít. Hasznos a rossz lehelet leküzdésére. Kiegészítő kezelésként használható fogínygyulladás, szájgyulladás, afták és szájüregi fekélyek esetén. Könnyen alkalmazható.

Kutyák esetében is az ínybetegséget a plakkot (foglepedék) képző baktériumok felhalmozódása okozza.  A plakk a nyálban természetesen előforduló ásványi anyagok hatására fogkővé alakul, ami a fájdalom és a rossz szagú lehelet elsőrendű oka. A nyál összetétele hozzájárulhat a plakk és a fogkő képződését elősegítő baktériumok eltávolításához. A termék hatóanyagai a szájüregben mindenhová eljutnak, még a fogak közé és azokra a helyekre is, ahol már súlyos és fájdalommal járó problémák alakultak ki, tehát olyan helyekre is, ahol fogkefét nem lehet használni.

Alkalmazás: Permetezze a terméket naponta 1-2 alkalommal az ínyre, vagy cseppentsen néhány cseppet az állat szájába. Nincs szükség ecsetelésre vagy öblítésre. Előnyös a készítményt tű nélküli fecskendővel felszívni, és néhány cseppet az állat szájába csepegtetni.

Tárolása:
10–20°C hőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó. Használat után gondosan vissza kell zárni.
Gyermekek elől elzárva tartandó! Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra!

Kiszerelés: 50 ml

További információk

Tömeg 0.05 kg
Tulajdonság

Fogápolás