06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

Bőr- és szőrproblémákra kutyáknak

Kutyák bőr- és szőrproblémái a leggyakoribb panaszok közé tartoznak. Az érzékeny vagy gyulladt bőrnek speciális tápanyagokra van szüksége. Segítsen kedvencének komplex bőrápoló termékeinkkel! Kínálatunkban tablettás vagy folyadék kiszerelésű táplálékkiegészítők egyaránt megtalálhatók.

TERMÉK KERESŐ

Állatfaj

Táp típusa

Tulajdonság

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

A bőr és szőrzet betegségei nagyon gyakoriak házi kedvencekben. A leggyakoribb tünetek: viszketegség, fokozott szőrhullás, hallójárat gyulladás, lábvég rágcsálása. Az okok nagyon sokfélék lehetnek. Gyakoriak az allergiás kórképek. Emberekkel ellentétben a belélegzéssel bejutott allergének (virágporok, házipor, atkák) elsősorban nem légúti, hanem bőrtüneteket okoznak. Külső élősködők (bolha, atkák), továbbá baktériumok és mikroszkópikus gombák is képesek bőrbetegségeket okozni.

A bőr- és szőranyagcserét támogató termékek omega 3- és 6 zsírsavakban, A és E-vitaminban, biotinban, cinkben gazdagok. Ezek az anyagok hatékonyan segítik a bőr regenerációját, a gyulladásos jelenségek megszűnését. Ezek a bőr- és szőrproblémákra készült termékek gazdagok természetes olajokban és zsírokban, segítik a bőr hámsejtjének regenerálódását és újra erőssé és csillogóvá teszik a szőrzetet.

Van egy jó hírünk számodra: A Szent Bernát bőrgyógyászati szakrendelésén minden bizonnyal megoldást találunk a Te kedvenced bőrproblémájára is. Csak be kell jelentkezned. 🙂