Prémium kutyatápok és kiegészítők

Nálunk csak prémium kutyatápok és kiegészítők találhatók. Olyanok, amelyek nem tartalmaznak pl. mesterséges színezékeket és ízfokozókat és állatorvosok is ajánlják. A gyártásuk során felhasznált alapanyagok a legmagasabb követelményeket is kielégítik.

1–12 termék, összesen 140 db

A kutya ragadozó, azaz húsevő állat. Erre bizonyíték a fogazata és az emésztőcsatornája. Tehát számára az elsődleges táplálék az állati fehérje, vagyis a hús. Étrendjének alapja tehát mindig a hús (állati fehérje) legyen, de tartalmazzon növényi szénhidrátokat (telítik a gyomrot) és rostokat (szabályozzák az emésztést). A növényi olajok telítetlen zsírsavai kifejezetten fontosak a bőr és szőrzet egészségének megóvásában.

A különféle vitaminok és ásványi anyagok pedig szükségesek a megfelelő csontfejlődéshez -főként kölyökkutya korban- valamint az anyagcsere folyamatokhoz. Természetesen számít a kutya mérete, életkora és esetleges érzékenysége vagy betegsége is, de van egy jó hírünk: a Petcare prémium kutyatápok és kiegészítők között meg fogja találni a tökéletes terméket.

AKCIÓS AJÁNLATAINK

⇒ Ajándék Happy Dog fekhely minden 12.5 kg-os Happy Dog Vet szárazeledelhez.

Első 100 vásárlónk aki 5000 Ft felett rendel, meglepetés ajándékot kap!

⇒ Ingyenes szállítás Gyálra és a XVIII. kerületbe 15.000 Ft feletti vásárlásnál.