06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

Prémium kutyatápok és kiegészítők

Nálunk csak prémium kutyatápok és kiegészítők találhatók. Olyanok, amelyek nem tartalmaznak pl. mesterséges színezékeket és ízfokozókat és állatorvosok is ajánlják. A gyártásuk során felhasznált alapanyagok a legmagasabb követelményeket is kielégítik.

1–12 termék, összesen 155 db

A kutya ragadozó, azaz húsevő állat. Erre bizonyíték a fogazata és az emésztőcsatornája. Tehát számára az elsődleges táplálék az állati fehérje, vagyis a hús. Étrendjének alapja tehát mindig a hús (állati fehérje) legyen, de tartalmazzon növényi szénhidrátokat (telítik a gyomrot) és rostokat (szabályozzák az emésztést). A növényi olajok telítetlen zsírsavai kifejezetten fontosak a bőr és szőrzet egészségének megóvásában.

A különféle vitaminok és ásványi anyagok pedig szükségesek a megfelelő csontfejlődéshez -főként kölyökkutya korban- valamint az anyagcsere folyamatokhoz. Természetesen számít a kutya mérete, életkora és esetleges érzékenysége vagy betegsége is, de van egy jó hírünk: a Petcare prémium kutyatápok és kiegészítők között meg fogja találni a tökéletes terméket.