06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

Bőr- és szőrproblémákra kutyáknak

Kutyák bőr- és szőrproblémái a leggyakoribb panaszok közé tartoznak. Az érzékeny vagy gyulladt bőrnek speciális tápanyagokra van szüksége. Segítsen kedvencének komplex bőrápoló termékeinkkel! Kínálatunkban tablettás vagy folyadék kiszerelésű táplálékkiegészítők egyaránt megtalálhatók.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

A bőr és szőrzet betegségei nagyon gyakoriak házi kedvencekben. A leggyakoribb tünetek: viszketegség, fokozott szőrhullás, hallójárat gyulladás, lábvég rágcsálása. Az okok nagyon sokfélék lehetnek. Gyakoriak az allergiás kórképek. Emberekkel ellentétben a belélegzéssel bejutott allergének (virágporok, házipor, atkák) elsősorban nem légúti, hanem bőrtüneteket okoznak. Külső élősködők (bolha, atkák), továbbá baktériumok és mikroszkópikus gombák is képesek bőrbetegségeket okozni.

A bőr- és szőranyagcserét támogató termékek omega 3- és 6 zsírsavakban, A és E-vitaminban, biotinban, cinkben gazdagok. Ezek az anyagok hatékonyan segítik a bőr regenerációját, a gyulladásos jelenségek megszűnését. Ezek a bőr- és szőrproblémákra készült termékek gazdagok természetes olajokban és zsírokban, segítik a bőr hámsejtjének regenerálódását és újra erőssé és csillogóvá teszik a szőrzetet.

Van egy jó hírünk számodra: A Szent Bernát bőrgyógyászati szakrendelésén minden bizonnyal megoldást találunk a Te kedvenced bőrproblémájára is. Csak be kell jelentkezned. 🙂

TERMÉK KERESŐ

Életkor

Ízesítés