06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

BiogenicVet Arthromax Giant Breeds tabletta

BiogenicVet Arthromax Giant Breeds tabletta

13 500 Ft

Nagytestű kutyák számára kifejlesztett táplálék kiegészítő, amely támogatja az ízületi porcokat

BiogenicVet Arthromax Giant Breeds tabletta

Kiszerelések: 60 db

Az ARTHROMAX giant breeds egy nagytestű kutyák számára kifejlesztett takarmány kiegészítő, amely táplálja és támogatja az ízületi porcokat, segíti a normális ízületi működés fenntartását. Használható növekedési problémák esetén fiatal állatokban, és oszteoartritiszben idősebb állatokon is.

Összetétel:

  • Glükózamin hidroklorid 1000 mg – A glükózamin támogatja a glükózamino-glikánok szintézisét, amelyek az ízületi mátrix építőelemei.
  • MSM: 400 mg – Az MSM szerves kénforrás. A kénre szükség van a kötőszövet felépítéséhez. Az MSM-nek fájdalomcsillapító-szerű hatása is van, amennyiben csökkenti a fájdalmat közvetítő idegi impulzusok gyakoriságát. Tudományos kutatások igazolták, hogy az MSM és a glükózamin együttes adagolása csökkentette a betegekben a különböző tüneteket, mint a fájdalom, gyulladás, és a duzzanat.
  • Kondroitin-szulfát: 300 mg-A kondroitin és a hialuronsav megköti a vizet az ízületi porcban, ezáltal a porc rugalmasabb, és ellenállóbb a sérülésekkel és a terheléssel szemben.
  • Hialuronsav: 40 mg– A hialuronsav egyike az ízületi váladék két legfontosabb összetevőjének, a gumihoz hasonló fizikai tulajdonságokkal. A szinoviális folyadék viszkozitása fordítottan arányos a víztartalmával. A víztartalom csökkenése fokozza a viszkozitást. Ez elősegíti az ízületek működését: terhelés hatására a víz kipréselődik, koncentráltabb lesz az ízületi váladék, a nyomás csökken. Emellett jelentős fájdalomcsillapító hatása is van.
  • Mangán-szulfát: 14 mg– A mangán létfontosságú a glükózamino-glikánok és a kollagén szintéziséhez, és lehetővé teszi a kollagén rostok közötti keresztkötések létrejöttét.

Adagolás:

Napi 1 tabletta 40 kg testtömegre, illetve az állatorvos utasítása szerint. Szájon át alkalmazandó. Az ARTHROMAX giant breeds egészben, illetve összetörve és a táplálékba keverve is beadható.

További információk

Tömeg0.1 kg
Állatfaj

Kutya

Termék típusa

Táplálékkiegészítő

Testméret

Nagytestű

Márka

Kiszerelések

60 db

Tulajdonság

Csontok és ízületek