06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

BiogenicVet Arthromax Large Breeds tabletta

BiogenicVet Arthromax Large Breeds tabletta

12 600 Ft

Táplálja és elősegíti az egészséges ízületi porcok megtartását nagytestű kutyáknál

BiogenicVet Arthromax Large Breeds tabletta

Kiszerelések: 100 db

Ezen étrendkiegészítő a megváltozott ízületekkel és porccal rendelkező nagytestű kutyák védelme érdekében kerül alkalmazásra, táplálja és elősegíti az egészséges ízületi porcok megtartását, hogy a kutya mozgékonysága megmaradjon. Fiatal állatoknál alkalmazandó növekedési rendellenességek esetén, vagy idősebb állatoknál amelyek oszteoartritiszben szenvednek.

Összetétel:

  • Glükózamin-hidroklorid 500 mg – A glükózamin elősegíti a glikozaminlikán (GAG) szintézisét, amely az ízületek egyik fő alkotója.
  • MSM (metil-szulfonil-metán) 200 mg -Az MSM szerves kénforrás (a kén a kötőszövet kialakulása szempontjából szükséges). Az MSM mint analgetikum fejti ki a hatását, amely csökkenti az ideg impulzusok számát amelyek a fájdalmat okozzák. A tudományos kutatások azt bizonyítják, hogy azon pácienseknél amelyek MSM-t használnak glükózaminnal kombinálva, javulnak a tünetek amelyek a fájdalomra, gyulladásra és duzzanatokra vonatkoznak.
  • Kondroitin-szulfát 150 mg-A Kondroitin-szulfát és a hialuronsav megköti a vizet az ízületek porcaiban, amelyek ezáltal rugalmasabbak és ellenállóbbak lesznek a sérülésekkel és a terheléssel szemben.
  • Hialuronsav 20 mg– A hialuronsav egyike az ízületi váladék két legfontosabb összetevőjének, a gumihoz hasonló fizikai tulajdonságokkal. A szinoviális folyadék viszkozitása fordítottan arányos a víztartalmával. A víztartalom csökkenése fokozza a viszkozitást. Ez elősegíti az ízületek működését: terhelés hatására a víz kipréselődik, koncentráltabb lesz az ízületi váladék, a nyomás csökken. Emellett jelentős fájdalomcsillapító hatása is van.
  • Mangán-szulfát 7 mg– A mangán feltétlenül szükséges a GAG és a kollagének szintéziséhez és elősegíti a kollagén rostok harántkötődését.

Adagolás:

1 tabletta 20 kg testtömegre naponta vagy az állatorvos utasításai alapján. Szájon keresztül. Az ARTHROMAX large breeds-ből adható egész tabletta vagy összetörve belekeverhető az ételbe.

További információk

Tömeg 0.1 kg
Állatfaj

Kutya

Termék típusa

Táplálékkiegészítő

Testméret

Közepes testű, Nagytestű

Márka

Kiszerelések

100 db

Tulajdonság

Csontok és ízületek