06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

BiogenicVet Arthromax Small Breeds tabletta

BiogenicVet Arthromax Small Breeds tabletta

9 540 Ft

Táplálja és elősegíti az egészséges ízületi porcok megtartását kistestű kutyáknál és macskáknál

BiogenicVet Arthromax Small Breeds tabletta

Kiszerelések: 100 db

Ezen étrendkiegészítő a megváltozott ízületekkel és porccal rendelkező kistestű kutyák és macskák védelme érdekében kerül alkalmazásra, táplálja és elősegíti az egészséges ízületi porcok megtartását, hogy a kutya és a macska mozgékonysága megmaradjon. Fiatal állatoknál alkalmazandó, amelyeknek növekedési rendellenességgel küzdenek vagy idősebb állatoknál, amelyek oszteoartritiszben szenvednek.

Összetétel:

  • Glükózamin-hidroklorid 250 mg – A glükózamin elősegíti a glikozaminlikán (GAG) szintézisét, amely az ízületek egyik fő alkotója.
  • MSM (metil-szulfonil-metán) 120 mg -Az MSM szerves kénforrás (a kén a kötőszövet kialakulása szempontjából szükséges). Az MSM mint analgetikum fejti ki a hatását, amely csökkenti az ideg impulzusok számát amelyek a fájdalmat okozzák. A tudományos kutatások azt bizonyítják, hogy azon pácienseknél amelyek MSM-t használnak glükózaminnal kombinálva, javulnak a tünetek amelyek a fájdalomra, gyulladásra és duzzanatokra vonatkoznak.
  • Kondroitin-szulfát 80 mg-A Kondroitin-szulfát és a hialuronsav megköti a vizet az ízületek porcaiban, amelyek ezáltal rugalmasabbak és ellenállóbbak lesznek a sérülésekkel és a terheléssel szemben.
  • Hialuronsav 10 mg– A hialuronsav egyike az ízületi váladék két legfontosabb összetevőjének, a gumihoz hasonló fizikai tulajdonságokkal. A szinoviális folyadék viszkozitása fordítottan arányos a víztartalmával. A víztartalom csökkenése fokozza a viszkozitást. Ez elősegíti az ízületek működését: terhelés hatására a víz kipréselődik, koncentráltabb lesz az ízületi váladék, a nyomás csökken. Emellett jelentős fájdalomcsillapító hatása is van.
  • Mangán-szulfát 7 mg– A mangán feltétlenül szükséges a GAG és a kollagének szintéziséhez és elősegíti a kollagén rostok harántkötődését.

Adagolás:

  • Kutyák: 1 tabletta 10 kg testtömegre naponta.
  • Macskák: 1/2 tabletta 5 kg testtömegre naponta, vagy az állatorvos utasításai alapján.

Szájon keresztül. Az ARTHROMAX small breeds-ből adható egész tabletta vagy összetörve belekeverhető az ételbe.

További információk

Tömeg 0.2 kg
Állatfaj

Kutya, Macska

Termék típusa

Táplálékkiegészítő

Márka

Kiszerelések

100 db

Tulajdonság

Csontok és ízületek

Testméret

Kistestű