06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

BiogenicVet Arthromax Small Breeds tabletta

BiogenicVet Arthromax Small Breeds tabletta

10 500 Ft

Táplálja és elősegíti az egészséges ízületi porcok megtartását kistestű kutyáknál és macskáknál

BiogenicVet Arthromax Small Breeds tabletta

Kiszerelések: 100 db

Ezen étrendkiegészítő a megváltozott ízületekkel és porccal rendelkező kistestű kutyák és macskák védelme érdekében kerül alkalmazásra, táplálja és elősegíti az egészséges ízületi porcok megtartását, hogy a kutya és a macska mozgékonysága megmaradjon. Fiatal állatoknál alkalmazandó, amelyeknek növekedési rendellenességgel küzdenek vagy idősebb állatoknál, amelyek oszteoartritiszben szenvednek.

Összetétel:

  • Glükózamin-hidroklorid 250 mg – A glükózamin elősegíti a glikozaminlikán (GAG) szintézisét, amely az ízületek egyik fő alkotója.
  • MSM (metil-szulfonil-metán) 120 mg -Az MSM szerves kénforrás (a kén a kötőszövet kialakulása szempontjából szükséges). Az MSM mint analgetikum fejti ki a hatását, amely csökkenti az ideg impulzusok számát amelyek a fájdalmat okozzák. A tudományos kutatások azt bizonyítják, hogy azon pácienseknél amelyek MSM-t használnak glükózaminnal kombinálva, javulnak a tünetek amelyek a fájdalomra, gyulladásra és duzzanatokra vonatkoznak.
  • Kondroitin-szulfát 80 mg-A Kondroitin-szulfát és a hialuronsav megköti a vizet az ízületek porcaiban, amelyek ezáltal rugalmasabbak és ellenállóbbak lesznek a sérülésekkel és a terheléssel szemben.
  • Hialuronsav 10 mg– A hialuronsav egyike az ízületi váladék két legfontosabb összetevőjének, a gumihoz hasonló fizikai tulajdonságokkal. A szinoviális folyadék viszkozitása fordítottan arányos a víztartalmával. A víztartalom csökkenése fokozza a viszkozitást. Ez elősegíti az ízületek működését: terhelés hatására a víz kipréselődik, koncentráltabb lesz az ízületi váladék, a nyomás csökken. Emellett jelentős fájdalomcsillapító hatása is van.
  • Mangán-szulfát 7 mg– A mangán feltétlenül szükséges a GAG és a kollagének szintéziséhez és elősegíti a kollagén rostok harántkötődését.

Adagolás:

  • Kutyák: 1 tabletta 10 kg testtömegre naponta.
  • Macskák: 1/2 tabletta 5 kg testtömegre naponta, vagy az állatorvos utasításai alapján.

Szájon keresztül. Az ARTHROMAX small breeds-ből adható egész tabletta vagy összetörve belekeverhető az ételbe.

További információk

Tömeg 0.2 kg
Állatfaj

Kutya, Macska

Termék típusa

Táplálékkiegészítő

Márka

Kiszerelések

100 db

Tulajdonság

Csontok és ízületek

Testméret

Kistestű