06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

BiogenicVet Hepatosil Advanced tabletta

BiogenicVet Hepatosil Advanced tabletta

10 200 Ft

Táplálékkiegészítő májzavarral és májelégtelenséggel küzdő kutyáknak és macskáknak

BiogenicVet Hepatosil Advanced tabletta

Kiszerelések: 30 db

Táplálék kiegészítő kutyáknak és macskáknak, támogatja a máj működését, májfunkció zavarok és májelégtelenség esetén.

Összetétel:

  • Szilimarin 250 mg – Specifikus módon védi a májat a toxinokkal szemben (mint pl. bizonyos gyógyszerek és nehézfémek), aktiválja a fehérjeszintézist és serkenti az új májsejtek szaporodását, amelyek helyettesítik az elpusztult vagy károsodott sejteket. A máriatövis erős antioxidáns (semlegesíti a szabad gyököket), és gyulladásgátló hatással is rendelkezik.
  • L-Ornitin-L-aszpartát (LOLA) 50 mg – a károsodott karbamid és glutamin szintézis javításával csökkenti a vér ammónia szintjét.
  • S-adenozil-metion (SAMe) 45 mg – A SAMe növeli a szervezetben a glutation mennyiségét. A glutation erőteljes antioxidáns, amely megvédi a májsejteket a toxinoktól, amelyek sejthalált okozhatnak. A SAMe pótlás segít a májfunkció védelmében és fenntartásában.
  • Száraz articsóka kivonat 40 mg – A száraz articsóka kivonatnak három aktív összetevője van: cinarin, luteolin és klorogénsav. Ezek prebiotikus hatással segítik az emésztést, antioxidánsként támogatják a májműködést, kolagog és koleretikus hatásukkal ez epeműködést és máj egészségét javítják.
  • E-vitamin 20 mg – Az E-vitamin (α-tokoferol) zsíroldékony vitamin, amely többféle előnyös hatást fejt ki májbetegségben szenvedő betegekben, ide értve az antioxidáns, gyulladásgátló és anti-fibrotikus hatást. Az E-vitamin sejtmembránhoz kötött antioxidánsként fejti ki a hatását.

Adagolás:

  • Kutya: 1 tabletta naponta 10 testtömeg kilogrammonként.
  • Macska: ½ tabletta naponta 5 testtömeg kilogrammonként, illetve az állatorvos utasítása szerint.

A tablettákat összetörve a táphoz keverve is be lehet adni. A táplálék csökkenti a SAMe felszívódását, ezért éhgyomorra kell beadni. A HEPATOSIL ADVANCED tablettát 1 órával az etetés előtt kell beadni. Ha az éheztetés nem lehetséges, a HEPATOSIL ADVANCED tablettákat 1 órával az étkezés után kell beadni. Az összetört tabletták kis mennyiségű tápba keverhetők a kényelmesebb beadás érdekében.

További információk

Tömeg0.1 kg
Állatfaj

Kutya, Macska

Termék típusa

Táplálékkiegészítő

Márka

Kiszerelések

30 db

Tulajdonság

Májműködés