06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

BiogenicVet Neurovet Alpha Complete

BiogenicVet Neurovet Alpha Complete

12 100 Ft

Táplálékkiegészítő idegrendszeri betegségben szenvedő kutyáknak

BiogenicVet Neurovet Alpha Complete

Kiszerelések: 30×4 g – 120 gramm

Táplálékkiegészítő kutyáknak neurodegeneratív betegségek, degeneratív artritisz, és az öregedéssel együttjáró meglassulás esetén. Támogatja az idegszövet és a váz- és izomrendszer szöveteinek újjáépülését. BiogenicVET Neurovet Alpha Complete olyan, létfontosságú összetevőket tartalmaz, amelyek nemcsak az idegsejtek, hanem az egyéb szövetek egészséges működéséhez, újjáépítéséhez nélkülözhetetlenek.

Összetétel:

  • C-vitamin: 500 mg – A C-vitamin (L–aszkorbinsav) erőteljes antioxidáns, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. C-vitamin pótlás ajánlott az idegszövetben jelentkező oxidatív stressz és gyulladásos folyamatok enyhítésére, amelyek növelik a demencia és idegrendszeri elváltozások kockázatát. A C-vitamin szükséges a kollagén, az L-karnitin és bizonyos neurotranszmitterek bioszintéziséhez. A C-vitamin emellett fontos, természetes antioxidáns, amelyről kimutatták, hogy képes regenerálni egyéb antioxidánsokat, mint pl. az alfa-tokoferol (E-vitamin).
  • Ω–3 zsírsavak 300 mg -Az esszenciális zsírsavaknak a szervezet valamennyi sejtje hasznát veszi, ide értve az idegsejteket is. Támogatják az idegi impulzusok átvitelét, amelyek irányítják a napi tevékenységeket.
  • Acetil-L–karnitin: 250 mg– Jóllehet az L-karnitin népszerű fogyasztó és zsírégető szerként, az acetil-L-karnitin előnyei között szerepel az agyi funkciók (az agy egészsége és a memória) javítása, az izomkárosodások megelőzése, a vércukorszint szabályozása és az állóképesség fokozása is. Rövid idő alatt javítja a tanulási folyamatokat, és lassítja kognitív funkciók romlását az idős kutyákban.
  • Alfa-liponsav: 200 mg– Az alfa-liponsav (ALA) erőteljes antioxidáns és a mitokondriális alfa-ketonsav dehidrogenázok kofaktora. Előnyös hatását tapasztalták az agy és a vázizmok energia metabolizmusában és számos diabétesz modellben.
  • E-vitamin: 150 mg– Az idegrendszeri rendellenességek alapvető tényezője a megnövekedett oxidatív stressz. Erőteljes antioxidánsként az E-vitamin eliminálja a szabad gyököket, amelyek az oxidációs folyamatok káros melléktermékei.
  • Koenzim Q10: 25 mg/g – A koenzim Q10 kontrollálja a sejten belüli oxigén szállítást. Antioxidáns hatása is van, csökkenti a szabad gyökök által kiváltott károsodást a sejtekben. Kutyák és macskák számára Q10 pótlás ajánlott az időskori szellemi hanyatlás megelőzésére vagy kezelésére, továbbá immunrendszeri funkciók csökkenése esetén és vesebetegségekben.
  • Biotin 20 mg – A „biotin” szó az ősi görög „bitos” szóból ered, amelynek jelentése „élet” vagy „fenntartás”. A biotin segít a szőrzet, szem, máj és idegrendszer egészségének megőrzésében. A biotin olyan kulcsenzimeket aktivál, amelyek növelik a szervezet által termelt mielin mennyiségét.
  • Folsav: 5 mg – A folsav az 5-metil-tetrahidrofolát közvetlen prekurzora, növeli az agyban az 5-MTHF szintet. Javítja az agyban a mielinizációt, és javítja a neurológiai tüneteket.
  • B12-vitamin: 500 µg – A metil-kobalamin (B12-vitamin) ideg regeneráló, alkalmazása szignifikánsan javítja a neuropátiás tüneteket.

Adagolás:

2×1 zacskó naponta, illetve az állatorvos utasítása szerint. keverve is beadható.

Olyan hosszú ideig alkalmazza, ameddig szükségesnek látja, vagy pedig ameddig az állatorvosa tanácsolja. Szájon át, a táplálékba keverve kell beadni.

További információk

Tömeg0.2 kg
Állatfaj

Kutya

Termék típusa

Táplálékkiegészítő

Életkor

Felnőtt, Idős

Márka

Kiszerelések

120 gramm

Tulajdonság

Idegrendszer