06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

BiogenicVet Renal tabletta

BiogenicVet Renal tabletta

4 440 Ft

Veseelégtelenségben szenvedő kutyák és macskák számára

BiogenicVet Renal tabletta

Kiszerelések: 50 db

Alkalmazható krónikus veseelégtelenségben és hiperfoszfatémiában szenvedő kutyáknál és macskáknál.

A vesék életfontosságú, a vizelet kiválasztására szolgáló szervek, fő feladata a szervezetben minden nap termelődő felesleges és káros anyagok kiválasztása a keringésből. A veseelégtelenség kezelésének célja megakadályozni a veseszövet visszafordíthatatlan károsodását és támogatni a sérült szövet működésének helyreállását.

A veseelégtelenség korai jele lehet a nagyfokú szomjúságérzet és nagy mennyiségű vizelet ürítése.

Összetétel:

Magnézium-karbonát 15 mg/g

A magnézium-karbonát a foszfátok kötőanyaga, akárcsak a kálcium-karbonát, az alumínium-karbonát, lantán-karbonát és mások. A foszfátkötők foszfát sókká alakítják a foszfor anionokat a bélcsatornában, amelyek ezután a bélsárral kiürülnek. Amikor megvizsgáljuk a foszfátkötők hatékonyságát, összehasonlításként 1 g CaCO3 kerül meghatározásra indexként, és ha azt mondjuk, hogy 1 g CaCO3 hatékonysága egyenlő eggyel (=1), az mondható, hogy a lantán-karbonát hatékonysága 2,9, a sevelamer-hidroklorid 0,6, a MgCO3 3,1, a kálcium-acetát 1,2 és a alumínium-hidroxid 1,5. A RENITINE por előnye a MgCO3-nak a CaCO3-hoz viszonyított erősebb foszfátkötő tulajdonsága, amellyel csökkenthető a hiperkalcémia és a kalcifikáció kockázata.

Kitozán 10 mg/g

A kitozán cukor, amely a kagylók kitinjének de-acetilációjával keletkezik. Jelentősen csökkenti a szérumban levő kreatinin szintjét.

Adagolás:

1 tabletta 10 kg testtömegre naponta kétszer vagy az állatorvos utasításai alapján. Szájon keresztüli adagolás. Lehet adagolni egészben a RENAL tablettát, vagy összetörve az ételbe keverni.

További információk

Tömeg 0.15 kg
Állatfaj

Kutya, Macska

Termék típusa

Táplálékkiegészítő

Életkor

kölyök, felnőtt, idős

Testméret

kistestű, közepes testű, nagytestű

Márka

Kiszerelések

50 db

Tulajdonság

Veseproblémákra