06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

BiogenicVet Renal tabletta

BiogenicVet Renal tabletta

6 300 Ft

Veseelégtelenségben szenvedő kutyák és macskák számára

BiogenicVet Renal tabletta

Kiszerelések: 50 db

Alkalmazható krónikus veseelégtelenségben és hiperfoszfatémiában szenvedő kutyáknál és macskáknál.

A vesék életfontosságú, a vizelet kiválasztására szolgáló szervek, fő feladata a szervezetben minden nap termelődő felesleges és káros anyagok kiválasztása a keringésből. A veseelégtelenség kezelésének célja megakadályozni a veseszövet visszafordíthatatlan károsodását és támogatni a sérült szövet működésének helyreállását.

A veseelégtelenség korai jele lehet a nagyfokú szomjúságérzet és nagy mennyiségű vizelet ürítése.

Összetétel:

Magnézium-karbonát 15 mg/g

A magnézium-karbonát a foszfátok kötőanyaga, akárcsak a kálcium-karbonát, az alumínium-karbonát, lantán-karbonát és mások. A foszfátkötők foszfát sókká alakítják a foszfor anionokat a bélcsatornában, amelyek ezután a bélsárral kiürülnek. Amikor megvizsgáljuk a foszfátkötők hatékonyságát, összehasonlításként 1 g CaCO3 kerül meghatározásra indexként, és ha azt mondjuk, hogy 1 g CaCO3 hatékonysága egyenlő eggyel (=1), az mondható, hogy a lantán-karbonát hatékonysága 2,9, a sevelamer-hidroklorid 0,6, a MgCO3 3,1, a kálcium-acetát 1,2 és a alumínium-hidroxid 1,5. A RENITINE por előnye a MgCO3-nak a CaCO3-hoz viszonyított erősebb foszfátkötő tulajdonsága, amellyel csökkenthető a hiperkalcémia és a kalcifikáció kockázata.

Kitozán 10 mg/g

A kitozán cukor, amely a kagylók kitinjének de-acetilációjával keletkezik. Jelentősen csökkenti a szérumban levő kreatinin szintjét.

Adagolás:

1 tabletta 10 kg testtömegre naponta kétszer vagy az állatorvos utasításai alapján. Szájon keresztüli adagolás. Lehet adagolni egészben a RENAL tablettát, vagy összetörve az ételbe keverni.

További információk

Tömeg 0.15 kg
Állatfaj

Kutya, Macska

Termék típusa

Táplálékkiegészítő

Márka

Kiszerelések

50 db

Tulajdonság

Veseműködés