06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

Charmil Plus gél

Charmil Plus gél

2 400 Ft

Antibakteriális, sebgyógyító és hámosító gél

Kiszerelés: 50 ml

Különféle bőrbántalmak és sérülések helyi kezelésére.
– szúrt, vágott, tépett, horzsolt felületekre;
– nyereg általi feltörésre, kötél okozta horzsolásra;
– sebészeti beavatkozások, szarvtalanítás után;
– égés, forrázás okozta sérülésekre;
– patairha gyulladás, büdössántaság, lábrothadás kezelésére;
– gombás eredetũ bőrgyulladások, ekcémák esetén;
– egyes külső élősködők ellen (légylárva, rühatka) és fészekparaziták távoltartására;
– tályog, kelés, sömör esetén.

A CHARMIL-gél kétféle (baktérium-, gomba- és atkaölő tulajdonságaikról ismert) gyógynövény olaját tartalmazó, széles alkalmazási területű, hatékony bőrkenőcs, amely mentes szintetikus anyagoktól és antibiotikumoktól. Nagy hatékonysággal alkalmazható a meleg és nedves hónapok alatt, amikor a megfelelő környezeti feltételek elősegítik a mikrobák elszaporodását, a legyek jelenléte pedig a sebek légylárvával történő fertőződését, mivel kitűnő légyriasztó és sebgyógyító hatással is rendelkezik. A különleges gél-forma pedig biztosítja az időjárásnak ellenálló konzisztenciát, a kiváló behatoló erőt és a könnyű eloszlathatóságot.

Célállat:
szarvasmarha, ló, juh, kecske, sertés, kutya, macska, nyúl, galamb és egyéb kisállatok.

Hatása:
– széles spektrumú baktérium- és gombaölő;
– gyulladásgátló, sebgyógyító/-forrasztó, és viszketést enyhítő;
– rovarriasztó, galambok esetében a fészektányéron is alkalmazható.

Az Ayurveda tudománya a humán egészségmegőrzés és gyógyászat mellett az állategészségügy, állatgyógyászat területén is jelen van gyógyhatású készítményeivel. Az ayurvedikus állatgyógyászati készítmények természetes, tiszta, kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, szintetikus összetevőket, antibiotikumokat, mesterséges hozamfokozókat nem tartalmaznak. Az ayurvedikus készítményekkel kezelt állatok így egészséges, kiváló minőségű húskészítmények alapanyagául szolgálnak, ily módon pedig ezek a készítmények a magasabb termelékenység, jövedelmezőség mellett közvetve a lakosság egészségügyi színvonalának emelkedését is elősegítik.

Az állatgyógyászati termékek előállításánál, a humángyógyászati termékekhez hasonlóan, az évezredes hagyományok párosulnak a legújabb kutatási eredményekkel, a legfejlettebb technológiákkal, és ennek eredményeképpen a modern állattartás nélkülözhetetlen elemét képezik az ayurvedikus szerek, melyek mind egy nagy múltra visszatekintő indiai állategészségügyi vállalat, az Ayurvet Ltd. termékei. A társaság kiváló és egyre bővülő termékválasztékkal rendelkezik a haszonállatok (baromfi, sertés, szarvasmarha, nyúl, hal stb.) és a hobbiállatok (kutya, macska, díszmadarak, postagalambok és egyéb házi kedvencek) részére is. A széles indiai termékskáláról folyamatosan bővül a hazai piacon is a kínálat.

További információk

Tömeg0.05 kg
Állapot

Beteg

Állatfaj

Kutya, Macska