06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

Hilton Herbs Cush X táplálékkiegészítő

Hilton Herbs Cush X táplálékkiegészítő

16 600 Ft-tól

Táplálékkiegészítő Cushing-kórban szenvedő kutyák számára

Hilton Herbs Cush X táplálékkiegészítő

Kiszerelések: 60 g, 125 g

Gyógynövényeket tartalmazó kiegészítő állateledel Cushing-kórban szenvedő kutyák részére. Segít a mellékvese egészséges működésének a támogatásában és a normális hormonális egyensúly fenntartásában.

A kutya Cushing-kór egy olyan hormonális (=endokrin) betegség, amelyben a kortikoszteroid hormonok rendellenesen nagy mennyiségben termelődnek az állat szervezetében. A Cushing-kórt leggyakrabban a mellékvesék vagy az agyalapi mirigy (általában jóindulatú) daganatos megbetegedése okozza.

Leggyakoribb tünet a túlzott vízfogyasztás (max. 50-70 ml/kg/nap tekinthető normálisnak) és a nagy mennyiségű vizelet ürítése, túlzott étvágy. Gyakoriak a sorvadt izmok és gyengeség, fáradékonyság és a lihegés. Az izmok sorvadtsága és a máj megnagyobbodása az állatnak „pocakos” külsőt kölcsönöz, ami nem egyenlő a túlsúlyossággal.

Összetétel: 100% tiszta gyógynövény tartalom. Vitex agnus castus (barátcserje), máriatövis, aranyvessző, articsóka, bojtorján, ragadós galaj, kecskeruta.

Felhasználási útmutató:

Napi mennyiség: lásd a csomagoláson található táblázaton (ttkg/ adagolókanálnyi naponta). Lehetőség szerint a napi mennyiséget két részletben adagolja. A doboz tartozéka egy 2,5 ml-es adagolókanál. A készítmény használata előtt, véletlen túladagolása esetén illetve ha úgy tapasztalja, hogy rosszabbodna kutyája állapota forduljon állatorvosához.

További információk

Tömeg N/A
Állatfaj

Kutya

Termék típusa

Táplálékkiegészítő

Márka

Kiszerelések

60 gramm, 125 gramm

Tulajdonság

Veseműködés