06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

PURINA® PRO PLAN® Hydra Care

PURINA® PRO PLAN® Hydra Care

Ízletes, lágy textúrájú hidratáló zselé macskáknak, mely segíthet növelni a napi vízbevitelt

 

A termék nem forgalmazható webáruházban, ezért nem tudjuk az árát feltüntetni.

Az ár felől kérjük érdeklődjön az info@petcare.hu címen vagy a 06 30 532 2651 telefonszámon.

Kiszerelések: 10*85 g/doboz (alutasakos)

Innovatív, nagyszerű ízű formula, mely bizonyítottan segíti a macskák vízfelvételét és a vizelet hígítását. Ez az új kiegészítő eledel segít a macskáknak átlagosan 28%-kal több
vizet fogyasztani, mint ha csak ivóvizet* kapnának és ezáltal hígítja a vizeletet.

A megfelelő hidratáltság biztosítása a tulajdonosok számára kihívást jelenthet, nemcsak azért, mert a macskák rossz ivók, hanem azért is, mert rendkívül kényesek a víz ízére és a felkínált itatóedényre is. Ez olyan hosszútávú egészségügyi következményekkel is járhatnak, mint a megnövekedett esély a macskák alsóhúgyúti megbetegedéseinek (FLUTD), mint a húgyúti kövek vagy a macskák idiópátiás hólyaggyulladása (FIC) kialakulására.

Macskája napi eledelének PURINA® PRO PLAN® Hydra CareTM-rel való kiegészítésével segíthet növelni a napi vízfogyasztását, ezzel nagyszerű előnyöket biztosítva, különösen akkor, ha a macska számára fontos a nagyobb mennyiségű folyadék bevitele vagy húgyúti problémáktól szenved.
A PURINA® PRO PLAN® Hydra CareTM fogyasztása során Ön is tapasztalni fogja cicáján a jobb hidratáltság jeleit, ilyenek lehetnek a jobb általános közérzet vagy a jobb állapotú bunda.

Az új Purina® Pro Plan® Hydra CareTM egy ízletes, lágy textúrájú zselé formájában, önállóan felkínálható kiegészítő eledel.
A formula nagyszerű íze arra készteti a cicát, hogy vidáman kinyalogassa a tányért, ezzel fokozva a vízfelvételt és csökkentve a vizelet sűrűségét és ozmolalitását.

Összetétel: tej és származékai, glicerin, hús és állati eredetű származékok, különféle cukrok, ásványi anyagok

Adagolás: 1 tasak/2kg/nap

 

További információk

Tömeg 1 kg
Állatfaj

Macska

Termék típusa

Nedvestáp, Táplálékkiegészítő

Márka

Tulajdonság

Húgyutak betegségei, Vesebetegségek