06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

RX Vitamins Amino B-Plex szuszpenzió

RX Vitamins Amino B-Plex szuszpenzió

8 600 Ft

Gyógyhatású szuszpenzió lábadozó vagy legyengült állatok számára

RX Vitamins Amino B-Plex szuszpenzió

Kiszerelések: 60 ml

Az Amino B-Plex kitűnően alkalmazható gyenge, étvágytalan, valamint idült betegségek által legyengített betegekben. Nagyon jóízű, folyadék formájú készítmény, amely jótékony hatású mennyiségekben tartalmaz a B-vitamin-komplexbe tartozó vitaminokat és esszenciális aminosavakat. A legtöbb állat önként is beveszi a készítményt, de az könnyen beadható szájon át a kényelmes, mérőskálával ellátott műanyag cseppentő segítségével is. Az Amino B-Plex vivőanyagként is használható más, kevésbé ízletes gyógyszerekkel üvegekben kerül forgalomba.

Az összetételét tudományos elvek alapján abból a célból állították össze, hogy jótékonyan befolyásolja és javítsa az anyagcseréjük támogatását igénylő kistestű betegek vitalitását.

Terápiás stratégia:
1. Rx Vitamins Amino B-Plex oldat legyengült betegekben az étvágy javítására és a vitaliítás növeléséhez szükséges B-vitaminok és esszenciális aminosavak biztosítására szolgál.
2. Vivőanyagként is használható más (kevésbé ízletes) gyógyszerek vagy gyógynövény készítmények beadásának megkönnyítésére; ilyen esetben az adott szereket az Rx Vitamins Amino B-Plex készítményben feloldva lehet beadni.

Mire ajánljuk?

  • lábadozó kutyáknak és macskáknak
  • legyengült kutyáknak és macskáknak

Alkalmazási javaslat:

  • 2,25 kg testsúly alatt: 2 x 0,5 ml naponta,
  • 2,25–9 kg testsúly között: 2 x 1–1,5 ml  naponta,
  • 11,25 kg testsúly felett: 2 x 2–3 ml naponta.

További információk

Tömeg0.1 kg
Állatfaj

Kutya, Macska

Termék típusa

Táplálékkiegészítő

Márka

Kiszerelések

60 ml

Tulajdonság

Vitaminok