06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

Vet Expert Specialist sampon

Vet Expert Specialist sampon

6 600 Ft

Gyógyhatású sampon kutyák és macskák különböző eredetű (pl. bakteriális, gombás) bőrgyulladásainak kiegészítő kezelésére

Kiszerelés: 250 ml

Klórhexidin és ketokonazol tartalmú gyógyhatású sampon kutyák és macskák különböző eredetű (pl. bakteriális, gombás) bőrgyulladásainak kiegészítő kezelésére. Összetevőinek köszönhetően javítja a szőr minőségét és gyorsítja a bőr regenerációját. A sampon enyhíti a viszketést és támogatja a különböző gyulladásos bőrbetegségek gyógyulási folyamatait. Az aktív anyagok tisztítják a bőrt és a szőrt és segítenek fenntartani a bőr megfelelő pH-ját.

Összetétel:

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Glycerin, Chlorhexidine Digluconate, Triethanolamine, Citric Acid, Polysorbate 20, Ketoconazole, Laureth-2, Sodium Chloride, Panthenol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS MÓDJA: Külsőleges alkalmazásra. Nedvesítse meg az állat szőrét langyos vízzel, majd tegyen rá megfelelő mennyiségű sampont és habosítsa fel. Majd kb 5 percig dörzsölje a sampont az állat bundájába.

Adagolás:
Kistestű állat, rövid szőr esetén: 2 ml/állat.
Nagytestű állat, hosszú szőr esetén: 30 ml/állat.

Az adagoló kanál 10 ml-es. Ismételje meg az eljárást, ha szükséges. Ne engedje, hogy az állat a fürdetés alatt vagy a teljes száradás előtt nyalogassa magát. Az optimális hatás eléréséhez használja a sampont 1-3 hónapig, krónikus esetben 6 hónapig. Ha szükséges, a sampon alkalmazása ismételhető. A helyes adagolás és az alkalmazás időtartama függ az állattól és az elváltozás mértékétől, ezért javasolt állatorvos véleményének kikérése a használat előtt.

ELLENJAVALLATOK ÉS MELLÉKHATÁSOK: Nem alkalmazható az összetevőkkel szembeni ismert túlérzékenység esetén.

FIGYELMEZTETÉSEK: Kizárólag külsőleg alkalmazható. El kell kerülni a termék szembe vagy orrjáratba kerülését. Ha szembe kerül, mossa ki tiszta vízzel. A termék alkalmazása nem helyettesíti az egyes kórképekben szükséges állatorvosi gyógyszeres kezelést.

További információk

Tömeg0.3 kg
Állapot

Beteg

Állatfaj

Kutya, Macska

Termék típusa

Ápolási termék

Tulajdonság

Bőrápolás

Márka