06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

Emésztési problémákra kutyáknak

Az emésztési problémák nagyon gyakoriak a kutyák körében. Leggyakrabban étvágytalanság, hányás vagy hasmenés kíséri. Táplálékkiegészítőink segítenek kedvencének a normál emésztési folyamatok helyreállításában.

TERMÉK KERESŐ

Állatfaj

Táp típusa

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Az emésztőrendszer egészséges működése rendkivül fontos az egész szervezet számára. Ma már tudjuk, hogy a bélcsatornában lakó baktériumok halmaza szinte külön univerzumot alkot, összetételük és minőségük kihat szinte minden életfolyamatra. Emiatt nagyon fontos, hogy a bélbaktériumok megfelelő számban és összetételben legyenek jelen. Az antibiotikumok szedése, egyes bélbetegségek, ételallergiák jelentősen megviselik a bélflórát. Ilyenkor válik szükségessé a pre- és probiotikumok alkalmazása.

Mikor érdemes alkalmazni probiotikumokat? Minden olyan helyzetben, ami megviseli a kényes egyensúlyt a bélbaktériumok között, legyen az antibiotikum szedés, tápváltás, bélgyulladás, hasmenéssel járó kórképek.

Honnan tudhatja, hogy kedvencének probiotikumra van szüksége? Hasmenés, hányás, túl sok bélgáz, emellett étvágytalanság is figyelmeztethet az emésztőrendszer megbetegedésére.  Nem csak betegségek esetén ajánlott a probiotikum, kölyökkutyáknak leválasztáskor (anyatejről átállás szilárd táplálékra), bármely életkorban tápváltáskor, stressz esetén és idős korban, de KIZÁRÓLAG KÚRASZERŰEN. A Petcare kínálatában kiváló minőségű probiotikumok találhatók.