06 30 532 2651 (H-P: 9-19, SZ: 9-12, V: 16-19) info@petcare.hu

Szuperprémium állateledel és kiegészítő webáruház

Magyarországon egyedülálló, -több évtizedes állatorvosi tapasztalattal kialakított – gyógytáp és szuperprémium állateledel webáruháza megnyitotta kapuit. Itt csak olyan termékeket talál, amelyek rendkívül magas minőségűek, már bizonyítottak.

Szuperprémium állateledel, gyógytáp és táplálékkiegészítő webáruház

Az étel az élet alapja: a megfelelő táplálkozás legalább annyira fontos egy kisállat életében, mint egy emberekében. Ahogyan a mi – emberek – ételeink minőségében is hatalmas különbségek vannak, úgy a háziállatainknak gyártott eledelekben is.

MINDIG az összetétele alapján ítéljünk meg egy tápot/táplálékkiegészítőt/ápolószert, mert ez mutatja meg igazán a hasznosságát, nem a rengeteg marketing vagy az olcsó ár. A legfontosabb paraméterek, amiket figyelembe kell vennünk az étel kiválasztásánál: életkor, testtömeg, aktivitás és egyéb tulajdonságok (allergia, érzékenység, betegség miatti diéta, lábadozás, stb.).

Webáruházunkban minden fontos tulajdonságot be tud jelölni a szűrőkben és könnyedén megtalálja majd az Ön kedvencének legmegfelelőbb szuperprémium minőségű állateledelt.

Webáruházunk azért is különleges, mert KIZÁRÓLAG olyan tápokat és étrendkiegészítőket forgalmazunk, amit mi is ajánlunk az állatorvosi rendelőnkben! Több termék esetleg még ismeretlen lehet – a legtöbb terméket kizárólag állatorvosok forgalmazhatják, ezért nem találhatóak meg a tucatwebáruházakban.

Jelenleg is – és már több évtizede- gyakorló állatorvosként (Szent Bernát Kisállat Ambulancia) jószívvel ajánljuk termékeinket!